We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Predaj NADŠTANDARTNÝ 2izbový byt Nová Terasa

Sale 229 900 €
City/Town: Košice-Západ
District: Košice II
County: Košický kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

Property description

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj krásny 2 - izbový byt v novostavbe Nová Terasa 1 (kolaudácia v roku 2013). Byt sa nachádza na 3. poschodí a je orientovaný na juh a západ. K bytu patrí aj 1 vonkajšie parkovacie miesto a pivničná kobka. Lokalita Novej Terasy spája blízkosť centra mesta (Hlavná ulica 15-20 min. krokom) a pokojné prostredie s oddychovými zónami. Dom sa nachádza v blízkosti Univerzitnej nemocnice L. Pasteura a Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb.
Vďaka nadštandardnej výmere 64 m2 (vrátane celoročne využiteľnej zasklenej loggie) je možné byt v prípade potreby prerobiť na 3 - izbový.
Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátane vstavaných skríň v chodbe a spálni (s veľkoformátovými zrkadlami) a kuchyne so vstavanými spotrebičmi značky Nardi (indukčná varná doska, umývačka riadu, teplovzdušná rúra). Nábytok v byte je prevažne od výrobcu Decodom. V izbách a chodbe sú položené kvalitné laminátové podlahy. Kúpeľňa a WC sú ladené do hnedo-bielej kombinácie obkladov a dlažby a je v nich zabezpečená hydroizolácia podláh (vyhotovenie: kúpeľňové štúdio Elkem). Sanita je značiek Geberit, Hansgrohe a Kaldewei (vaňa).


Cena 229 000 €.V prípade záujmu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto v cene 12 000€.

U NÁS STE SPRÁVNE:
- Prvotriedny kompletný servis a služby!
- Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností!
- Stovky spokojných klientov!
- Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť!
- Naši makléri sú pravidelne preškolení!
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky!
- Zmluvy garantované právnikom!
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
fully re-made
Usable area:
64 m2
:
2
Balcony:
no
:
no
:
no

Kontaktujte makléra