We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

REZERVOVANÉ.Pekný 7iz. RD s dvomi garážami a veľkým pozemkom

Sale 0 €
Street: Slnečná
City/Town: Trebatice
District: Piešťany
County: Trnavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

Property description

REZERVOVANÉ!
JKV REAL ponúka na predaj pekný čiastočne zrekonštruovaný 7 izbový rodinný dom s krásnym, kvalitným starožitníckym a retro nábytkom v tichej lokalite v obci Trebatice pri kúpeľnom meste Piešťany. Ak hľadáte pokoj, veľa zelene a blízku občiansku vybavenosť, tak je táto lokalita ideálna práve pre Vás!
Rodinný dom je vo veľmi dobrom stave, je priestranný, svetlý a vďaka svojej velkosti a vhodnej dispozícii je ideálny pre dvojgeneračné bývanie, pre rodinu s viacerími deťmi, prípadne ak chcete mať priestor na kancelárie/podnikanie alebo lekári pre svoju ordináciu. Možnosť spravit 2 samostatné vchody.

Spodná časť domu/prízemie bola postavená v roku 1960 a vrchná časť/poschodie v roku 1982, dom je postavený z kvalitnej tehly a je vynikajúco dispozične riešený, čo poskytuje komfortné bývanie. Dom prešiel v priebehu posledných rokov čiastočnou obnovou a rekonštrukciou, ktorá zahŕňala: komplet nové plastové dvere/okná, strecha, krbové kachle, maľovky, obklady,2x klimatizácia a oplotenie s bránou na elektrické otváranie.

Dispozícia:
Prízemie: vstupná predsieň, 3x izba, obývačka, kuchyňa, špajza, kúpeľňa a samostatné WC,
Poschodie: schodisko, priestranná hala s krásnym krbom, 2x spálňa , presvetlená obývacia izba a samostatná kuchyňa so spoločnou loggiou cez celú dĺžku miestnosti, WC a kúpeľňa.
Dom je čiastočne podpivničený. Pivničné priestory okrem štandardného využitia sú vhodné aj na skladovanie vína.
Všetky IS k dispozícii, elektrika aj 380,obecná voda aj studňa, plyn a kanalizácia. Kúrenie ústredné plynové prostredníctvom radiátorov.

Na pozemku sa nachádza okrasná predzáhradka, 2x garáž, letná kuchyňa, hosp.budova, dielňa, kurín s veľkým výbehom, vonkajšie posedenie, pergola na auto, slnečná záhrada s ovocnými stromami, skleníkom ale aj s možnosťou vybudovania bazénu,



Údaje:
7-izbový dom
Úžitková plocha: cca 300m2
Rozloha pozemku: 1162m2
Orientácia domu: východ-západ
Všetky IS vrátane kanalizácie

Lokalita:
Rodinný dom má veľmi priaznivú polohu, v obci sa nachádzajú škola, škôlka, autobusová zástavka, fitness, tenisové kurty, potraviny,reštauracia, kostol ,obecný úrad, detské ihrisko.Vyznávači turistiky a cykloturistiky si tiež prídu na svoje v blizkom Považskom Inovci. Kultúrne, nákupné či športové vyžitie určite nájdete aj v susedných Piešťanoch.
Obec Trebatice:
smer D1 - 3minuty.
Piešťany - 4 minúty
Trnava - 20 minút
Trenčín - 20minút
Bratislava - 45minut.


Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ čiastočná rekonštrukcia....
+ Bezproblémové parkovanie...
+ Prijemný susedia...
+ 2 generačné bývanie....
+ kvlaitný nábytok v cene....
+ Rozľahlý pozemok...
+ Možnosť okamžitého nasťahovania sa...
+ Tiché prostredie s bezprostredne blízkou občianskou vybavenosťou...


Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0909139 866 alebo na e-maile: masaryk@jkvreal.sk

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
300 m2
Land area:
1162 m2
Balcony:
no
Number of bathrooms:
1
:
no
:
no

Kontaktujte makléra

Show on map