We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Výrobné haly/sklady na predaj s pozemkom 4625m2 - Chynorany

Sale 260 000 €
Street: Chynorany
City/Town: Chynorany
District: Partizánske
County: Trenčiansky kraj
Category: Objects
Type: Sale
Object type: Production premises

Property description

JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj nebytové priestory, ktoré sa dajú využívať ako výrobná hala alebo skladový priestor.

Nebytový priestor č.1:
Hala je založená na základových pásoch, zvislé konštrukcie murované z tehál, strešná konštrukcia oceľové priehradové väzníky, krytina strechy - pozinkovaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu.
Vnútorná úprava povrchu: hladké vápenné omietky. kovové dvere, plastové okná, podlaha - cementový poter, elektroinštalácia svetelná a motorická.
Plocha: 265 m2

Nebytový priestor č.2:
Murovaný objekt výrobná hala - je na základových pásoch, zvislé konštrukcie murované z tehál, strešná konštrukcia oceľové priehradové väzníky, krytina strechy - pozinkovaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu.
Vnútorná úprava - hladké omietky, kovové dvere, okná prevažne drevené zdvojené, podlaha - cementový poter, elektroinštalácia svetelná a motorická. K objektu bola postavená prístavba zo severovýchodu, je tam sociálne vybavenie a kancelárie.
Plocha: 1218 m2

Nebytový priestor č.3:
Budova je založená na základových pásoch, zvislé konštrukcie, zo severu z oceľových stĺpov, obvodový plášť je z pozinkovaného plechu, bez zateplenia. Samotný objekt je murovaný z pórobetónu, založený je na betónových pásoch, strešná konštrukcia oceľové priehradové väzníky, krytina strechy pozinkovaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu.
Vnútorná úprava - hladké omietky. kovové dvere, plastové okná, elektroinštalácia svetelná a motorická. Objekt je čiastočne prestavaný.
Plocha: 260 m2

Cena: 260 000 €

V prípade, že poznáte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť neváhajte a kontaktujte ma. V prípade odporučenia, na konkrétnu nehnuteľnosť Vám ponúkam finančnú odmenu. Pre viac informácii mi zavolajte na číslo 0950 736 687.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: 0950 736 687 alebo na E-mail: duchon@jkvreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Balcony:
no
:
no
:
no

Kontaktujte makléra

Show on map