We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Novo zrekonštruovaný 3-izbový byt - centrum Senec s lodžiou a špajzou vedľa bytu

Sale 179 999 €
Street: J. Jesenského
City/Town: Senec
District: Senec
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Property description

Ponúkame na predaj úplne zrekonštruovaný (02/2023) 3-izbový byt so samostatnou kuchyňou, lodžiou, špajzou vedľa bytu, kúpeľňou so sprchovým kútom, 2x WC, predprípravou na klimatizáciu (2x) a pivnicou v centre Senca.

Byt sa nachádza na jedenástom poschodí v 12-poschodovom zateplenom bytovom dome s vchodovým vrátnikom a 2 výťahmi (osobný a nákladný).

Pozostáva z obývačky, 2x izby, samostatnej kuchyne s lodžiou s výhľadom na mesto, vstupnej predsiene, samostatného WC a kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a WC. K bytu patrí aj veľká spoločná chodba so susedom. Na tejto chodbe sa nachádza vlastná uzamykateľná špajza. Pivnica je v pivničných priestoroch a je taktiež zdieľaná so susedmi.

V byte je príprava na dve klimatizačné jednotky, stačí iba namontovať (nie sú potrebné stavebné úpravy).

Byt je úplne zrekonštruovaný v 02/2023 a je bezbariérový (vrátane vstupu do bytového domu a výťahu).

V bytovom dome je zavedená káblová televízia a privedený optický internet.

Má veľmi priaznivú polohu v centre mesta Senec s bezproblémovým parkovaním, viacerými detskými ihriskami - cca 300m autobusová stanica, cca 500m Lidl, 600m Kaufland, 200m pešia zóna, 1km od Slnečných jazier. V blízkosti sa nachádza škôlka, základné školy, stredná škola, poliklinika, úrady, služby, obchody, Coop jednota, reštaurácie, športoviská, detské ihriská.

ÚDAJE:
3-izbový byt
Úžitková plocha: cca 71 m2 + lodžia

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ úplná rekonštrukcia
+ centrum mesta
+ výborná dostupnosť služieb
+ samostatné WC
+ znalecký posudok v cene bytu

Pokiaľ hľadáte príjemný, novo zrekonštruovaný 3-izbový byt v Senci za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí dozariadiť a nasťahovať sa!

Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom HÚ (hypotekárny úver) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií!

Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V prípade veľkého záujmu si vyhradzujeme právo vybrať kupujúceho prostredníctvom cenovej licitácie.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
fully re-made
Usable area:
71 m2
Floor:
11
Number of floors:
12
:
3
Balcony:
yes
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
:
yes
:
no
Heating:
central

Kontaktujte makléra

Show on map