We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Exkluzívny byt v historickom centre Trnavy!

Sale 448 000 €
City/Town: Trnava
District: Trnava
County: Trnavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Property description

Ponúkame na predaj luxusný podkrovný byt 3+kk o rozlohe 93 m2, s terasou o rozlohe 17 m2 a garážovým státím o rozlohe cca 40 m2 pre dva automobily, v blízkosti historického opevnenia mesta Trnavy. Byt sa nachádza v bytovom tehlovom dome, v tichej uličke, v zástavbe rodinných domov, v uzavretom dvore s podzemnou garážou. Vstup do spoločného upraveného dvora je zabezpečený vchodovými dverami na kód. Súčasťou dvora je udržiavaná záhrada s posedením a atmosférou príjemného domáckeho prostredia.

IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, smart home zn. LOXONE – (ovládanie dverí, kúrenie, tienenie, osvetlenie), wifi, 3x klimatizačná jednotka zn. MITSUBISHI, podlahové elektrické kúrenie, prietokový ohrievač vody, úpravovňa vody.

Dispozícia:
Vstupná predsieň, 2x chodba, 2x kúpeľňa, izba, spálňa, obývačka s kuchynským kútom a terasou, spací kút, technická miestnosť.

Dispozícia popis:
-Vstup je cez bezpečnostné smart dvere do predsiene s predsieňovou zostavou a vstavanou skriňou na mieru. Ihneď pri vstupe do bytu Vás očarí nádherná otvorená dispozícia bytu, zariadeného kvalitným nábytkom na mieru a štýlovými dizajnovými kúskami. Celý byt je svetlý vďaka strešným oknám a smart osvetleniu. Z predsiene je vstup do samostatnej izby so strešným presvetlením a drevenými parketami z masívu.

-V byte sa nachádzajú dve kúpeľne, prvá obsahuje sprchovací kút, WC a umývadlo, druhá obsahuje vaňu, WC a umývadlo. Obidve kúpeľne sú s moderným obkladom v prírodných farbách, sanitou, príslušenstvom, pričom pôsobia čisto a relaxačne.

-Priestranná obývačka udáva štýl celému bytu. Vysoká podkrovná konštrukcia so strešnými oknami a priznanými drevenými klieštinami pridáva priestoru na svetlosti a vzdušnosti. Súčasťou obývačky je veľký kuchynský kút z masívneho dreva vyrobený na mieru. Kuchyňa je vybavená najmodernejšími spotrebičmi, sanitou a zariadením, kuchynskými skrinkami s dostatočným variabilným úložným priestorom ovládaným senzoricky. V obývačke je presklená stena s vonkajšími žalúziami a posuvnými dverami cez ktoré sa vchádza na pohodlnú terasu o rozlohe 17 m2 so zeleňou a posedením. Obývačka s kuchyňou tvorí jedinečný celok v modernom štýle s použitím prírodných materiálov. Jej súčasťou je nábytok z masívu a dizajnové kúsky, napr. stôl z koreňa stromu zaliateho živicou, či iné kovové prvky, ktoré podčiarkujú jedinečnosť interiéru.
Citlivo a vkusne sa prepájajú s prvkami industry štýlu, ako je jednotná liata betónová podlaha, obklad kovom, kovové traverzy alebo kovové schodisko. Spolu s prírodným osvetlením cez deň a smart dizajnovým osvetlením večer robí z bytu skvostný, luxusný priestor na vysnívané bývanie.

-V podkroví sa nachádza samostatný spací kút, prípadne pracovňa.

-V spálni sú položené drevené parkety, nachádzajú sa tu vstavané skrine na mieru a drevená dvojposteľ z masívu. Presvetlenie je cez strešné okná.

-V cene bytu je aj parkovací box o rozlohe cca 40 m2 pre 2 automobily a skladové priestory, ktoré sa nachádzajú v podzemnej garáži, ako súčasť obytného domu. Vjazd aj výjazd z garáže je zabezpečený nákladným výťahom na diaľkové ovládanie.


Benefity:

+Lukratívne bývanie v starobylej uličke Trnavy – tichá a pokojná lokalita
+Súkromie uzatvoreného dvora, maximálna bezpečnosť.
+Veľký garážový box v zabezpečenej podzemnej garáži pre státie 2 automobilov s odkladacím
priestorom.
+Kuchyňa s príslušenstvom, nábytok a zariadenie je v cene bytu ako bonus.

Bývanie, ktoré sa oplatí vidieť. Rezervujte si obhliadku na tel. č. 0949 157 107.

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
93 m2
:
3
Balcony:
no
:
no
:
no

Kontaktujte makléra