We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Považskej Bystrici

Sale 116 900 €
Street: Rozkvet
City/Town: Považská Bystrica
District: Považská Bystrica
County: Trenčiansky kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Property description

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Považskej Bystrici. Má rozlohu 65m2 , prislúcha k nemu balkón a pivnica, Byt sa predáva nezariadený. Nachádza sa na 10 poschodí z 13tich.
Prebehla na ňom čiastočná rekonštrukcia boli menené plávajúce podlahy a plastové okná. Inak je všetko v pôvodnom stave čo umožňuje budúcim majiteľom si ho prerobiť podľa svojich predstáv.
Dispozícia bytu: chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa s balkónom a špajzou, obývacia izba, 2 spálne.

Bytovka bola zrekonštruovaná: zateplená, fasády, stúpačky, bezbariérový prístup a vymenené 2 výťahy, ktoré sú priestranné.
V blízkosti sú potraviny, detské ihrisko, škola a mnoho ďalšieho. Výhodou v tejto lokalite je množstvo zelene a krásny výhľad na mesto.

V cene je zahrnutý komplet právny servis, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, finančné poradenstvo, kataster. Na cene sa vieme dohodnúť.

V prípade záujmu o obhliadku tohto bytu alebo viac info ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0944 891 718 alebo mailom na lackova.jkvreal@gmail.com.

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
65 m2
:
3
Balcony:
no
:
no
:
no

Kontaktujte makléra

Show on map