We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

3 izbový byt na predaj so zvýhodnením + 1 izba naviac a balkón v obci Pukanec / JKV REAL

Sale 70 000 €
Street: Záhradná
City/Town: Pukanec
District: Levice
County: Nitriansky kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Property description

Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3 - izbový byt s balkónom v obci Pukanec.
Predávaný byt je nadštandardne riešený, jeho pridanou hodnotou je + 1 izba a tak aj samotné zväčšenie priestoru bytu.

Dispozične je tento byt riešený: Vstupná chodba s priestorom na odkladanie vecí. V chodbe sa nachádza vstup do detskej izby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne a obývacej izby.
Obývacia izba je veľká a priestranná s dvomi vchodmi ( z chodby a z kuchyne ), v tejto miestnosti máme vstup do spálňovej izby.
Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou so sporákom a digestorom, vchodom na priestranný balkón a pridanou miestnosťou, ktorá je rozdelená na dve časti ( nachádza sa tu okno ), momentálne je využívaná ako detská izba, môže však slúžiť na rôzne účely.
Rozmery predávaného bytu, ako aj zákres pôdorysu nájdete v priloženej fotodokumentácií.

Stav bytu : V byte prebehli rekonštrukčné práce - stierky vo všetkých izbách robené v roku 2014, obývacia izba - stierky na stenách + vystierkovaný strop v roku 2022. Vymenené drevené dvere, nové radiátory v spálni a obývačke. Plastové okná. Položený gumolit v celom byte. Jadro - umakart.
Byt sa predáva kompletne vyprataný.

Byt sa nachádza na treťom poschodí ( z troch ), bez výťahu. K bytu náleží murovaná pivnica tvorená z troch priestorov, je nadštandardne veľká o výmere 12 m2. Orientácia bytu je veľmi dobrá, denná časť - obývacia izba, kuchyňa je otočená do ulice a spálňová časť je nasmerovaná do pokojného prostredia so záhradou a detským ihriskom.
Bytový dom je kompletne zateplený, vkusne zrekonštruované a zväčšené balkóny so strieškami, vymenené vstupné a zadné dvere, poštové schránky, zrekonštruovaný interiér bytového domu, stupačky, prebehla rekonštrukcia strechy kde je odizolovaná strecha s novou strešnou krytinou. Bytový dom je kompletne vynovený.
Byt je stredový - úspora kúrenia (zateplenie) a neprehrieva sa v letných mesiacoch (po rekonštrukcii strechy).

Poloha bytového domu : umiestnený je v pokojnej lokalite, v tesnej blízkosti sa nachádza všetko potrebné vybavenie ako obchody ( coop, cba ), lekáreň, kaderníctvo, doktor, zubár, pohostinstvo, reštaurácia, wellness, autobusová zástavka, zmrzlináreň, bankomaty ( cca 5 až 10 minút chôdzi ). Pukanec je známi aj svojou bohatou históriou, krásnym prostredím plným zelene, pokojom ktorý toto miesto prináša.
Vzdialenosti - okresné mesto Levice 19 km ( s pravidelnými autobusovými spojmi ), Banská Štiavnica 24 km, Nová Baňa 15 km.

ÚDAJE
3 izbový byt
Úžitková plocha: 75 m2
Čiastočne zrekonštruovaný
3. poschodie, bez výťahu, s balkónom
nájom OSBD - 210 eur - mesiac na 3 osoby, ( 190 eur - mesiac na 2 osoby )

Pre viac fotografií nehnuteľnosti navštívte stránku : https://www.jkvreal.sk/nehnutelnost/13078267-3-izbovy-byt-na-predaj-so-zvyhodnenim-1-izba-naviac-a-balkon-v-obci-pukanec---jkv-real

U NÁS STE SPRÁVNE:
- Prvotriedny kompletný servis a služby!
- Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností!
- Stovky spokojných klientov!
- Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť!
- Naši makléri sú pravidelne preškolení!
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky!
- Zmluvy garantované právnikom!
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!


Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917 719 411, alebo na jkvreal.sk, alebo benckova@jkvreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
75 m2
Floor:
3
Number of floors:
3
:
3
Balcony:
yes
Number of bathrooms:
1
:
yes
:
no
Heating:
central
Array:
12 m2

Kontaktujte makléra

Show on map