We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rodinný dom s pozemkom 546 m2 - Blatné centrum

Sale
Reserved
Street: Potočná
City/Town: Blatné
District: Senec
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

Property description

Ponúkame na predaj starší rodinný dom s 2 izbami, samostatnou kuchyňou, predsieňou, špajzou, kúpeľňou s WC, vaňou a umývadlom, garážou a hospodárskou časťou, v centre obce Blatné - vhodný na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv.

RD je čiastočne zrekonštruovaný - zateplenie, plast. okná a dvere. Na pochôdznej povale sú úložné priestory. Kúrenie teplovodné radiátorové, piecka v kuchyni. Zdrojom pitnej vody v dome je verejný vodovod, má aj vlastnú studňu na polievanie záhrady. RD je pripojený na el. energiu, plyn, kanalizáciu.

Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 546 m2, pričom zastavaná plocha je cca 165 m2 (RD + garáž + hospodárska budova + priestory na chov zvierat).
V zadnej časti pozemku je priestranná záhrada s rodiacimi stromami, jahodami a priestorom na pestovanie plodín podľa predstáv nového majiteľa.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.


V obci Blatné sa nachádza škôlka, škola, pošta, potraviny, kostol, reštaurácie, kaviarne. Nachádza sa 6km od okresného mesta Senec a 13km od okresného mesta Pezinok, obe mestá s plnou občianskou vybavenosťou. Blatné má priame pripojenie na diaľnicu D1.


ÚDAJE:
rodinný dom
Zastavaná plocha: cca 165 m2
Pozemok: 546 m2


Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ Centrum obce
+ Možnosť prestavby / rekonštrukcie podľa vlastných predstáv
+ Záhrada
+ Vlastné parkovanie
+ Výborná cena

Pokiaľ hľadáte dom pri Senci/Bratislave/Pezinku za výbornú cenu určený na prestavbu podľa Vašich predstáv, táto ponuka je určená práve pre Vás...

Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií!

Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V prípade veľkého záujmu si vyhradzujeme právo na cenovú licitáciu.


Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.

Doplňujúce informácie

Status:
reserved
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
92 m2
Land area:
546 m2
Built-up area:
165 m2
Number of floors:
1
:
2
Balcony:
no
Number of bathrooms:
1
Electric voltage:
230/400V
Water:
water well
Fireplace:
yes
Sewer connection:
yes
:
no
:
no
Heating:
own

Kontaktujte makléra

Show on map