We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Priestranný 3 izbový byt v zaujímavej lokalite Trnavy

Sale 163 500 €
City/Town: Trnava
District: Trnava
County: Trnavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Property description

V staršej mestskej štvrti Trnavy – Tulipán, v zástavbe rodinných a bytových domov, ponúkame na predaj pekný, rozmerovo priestranný, slnečný 3 izbový byt o výmere 77 m2 s balónom. Byt sa nachádza v samostatnej bytovke na 2/7 poschodí, ktorá prešla rekonštrukciou: nová strecha, zateplenie, fasáda, výťah, vchodové dvere s domovým vrátnikom, stupačky. Bytovka je obklopená udržiavanou zeleňou s pohodlným parkovaním.

Rekonštrukcia bytu: plastové okná a balkónové dvere s vonkajšími hliníkovými žalúziami, murované jadro, renovácia drevených podláh, laminátová podlaha, interiérové dvere, zasklený balkón, pivnica.

Dispozícia bytu:
Vstupná chodba, kuchyňa s balkónom, kúpeľňa, obývacia izba, spálňa, detská izba, pivnica.

Dispozícia a zariadenie popis:
Vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi, podlaha jednotná laminátová so vstupom na balkón, priestranná vzdušná obývacia miestnosť, 2 samostatné izby s kvalitnými drevenými parketami z masívu, kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a wc pôsobí hygienicky, sviežo a očistne. Pre náročnejších je možnosť zmeny dispozície bytu.

Benefity:
+Vyhľadávaná lokalita na skok do centra mesta.
+Plná občianska, kultúrna a športová vybavenosť - zdravotné stredisko, škôlky, školy, reštaurácia, LIDL, atď., čo ocenia najmä mladé rodiny.
+Výborná dostupnosť na D1, R1, železničnú a autobusovú stanicu.
+Domácke prostredie na prechádzky a venčenie psíkov popri potoku Trnávka.
+Vzhľadom na ponuku nehnuteľnosti a potenciál, veľmi priaznivá cena.

Byt, ktorý sa oplatí vidieť, rezervujte si obhliadku na tel. č.: 0949 157 107.

Doplňujúce informácie

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
77 m2
:
3
Balcony:
no
:
no
:
no

Kontaktujte makléra