Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Výrobné haly/sklady na predaj s pozemkom 4625m2 - Chynorany

Predaj 260 000 €
Ulica: Chynorany
Obec: Chynorany
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL so súhlasom vlastníka ponúka na predaj nebytové priestory, ktoré sa dajú využívať ako výrobná hala alebo skladový priestor.

Nebytový priestor č.1:
Hala je založená na základových pásoch, zvislé konštrukcie murované z tehál, strešná konštrukcia oceľové priehradové väzníky, krytina strechy - pozinkovaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu.
Vnútorná úprava povrchu: hladké vápenné omietky. kovové dvere, plastové okná, podlaha - cementový poter, elektroinštalácia svetelná a motorická.
Plocha: 265 m2

Nebytový priestor č.2:
Murovaný objekt výrobná hala - je na základových pásoch, zvislé konštrukcie murované z tehál, strešná konštrukcia oceľové priehradové väzníky, krytina strechy - pozinkovaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu.
Vnútorná úprava - hladké omietky, kovové dvere, okná prevažne drevené zdvojené, podlaha - cementový poter, elektroinštalácia svetelná a motorická. K objektu bola postavená prístavba zo severovýchodu, je tam sociálne vybavenie a kancelárie.
Plocha: 1218 m2

Nebytový priestor č.3:
Budova je založená na základových pásoch, zvislé konštrukcie, zo severu z oceľových stĺpov, obvodový plášť je z pozinkovaného plechu, bez zateplenia. Samotný objekt je murovaný z pórobetónu, založený je na betónových pásoch, strešná konštrukcia oceľové priehradové väzníky, krytina strechy pozinkovaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu.
Vnútorná úprava - hladké omietky. kovové dvere, plastové okná, elektroinštalácia svetelná a motorická. Objekt je čiastočne prestavaný.
Plocha: 260 m2

Cena: 260 000 €

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: 0950 736 687 alebo na E-mail: duchon@jkvreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape