Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA!!! Predaj rodinného domu Púchov - Vieska - Bezdedov

Predaj 160 000 €
Ulica: Vieska - Bezdedov
Obec: Púchov
Okres: Púchov
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL ponúka na predaj jedinečný viacúčelový rodinný dom.
Rodinný dom je momentálne v rozostavanej fáze, ponúka viaceré možnosti. Dom je skolaudovaný. Po dokončení môže byť využívaný ako príjemné bývanie s dvomi samostatnými bytovými jednotkami poprípade ako priestor pre Vaše podnikanie.

Pôvodne bola spodná časť domu využitá ako predajňa potravín a drogérie. Prízemie je zložené z jednej priestrannej miestnosti (pôvodne predajňa), samostatného WC, menšej miestnosti a skladového priestoru (ktorý je možné prerobiť na príjemnú izbu). V zadnej časti domu je terasa (ktorá bola využívaná ako nakladací priestor pre zásobovanie). V tomto priestore je možné zriadiť kanceláriu, predajňu, ordináciu, salón či akýkoľvek iný podnikateľský subjekt. Ideálne pre rodinnú firmu.

Poschodie so samostatný vchodom má jedinečnú dispozíciu s členitým a zaujímavým pôdorysom, ponúka tri samostatné izby, kúpeľňu, priestor pre šatníky a komoru kuchyňa môže byť vyriešená prepojením s izbou. V podkroví je možné vybudovať priestrannú obývaciu izbu resp. veľkorysú spálňu, poprípade dve izby.
Súčasný majiteľ si dal výrazne záležať na kvalite stavby a využitých materiálov, takže sa nemusíte báť nepríjemných prekvapení.

Dom je postavený na pozemku o výmere 572 m2. Momentálne má vlastnú žumpu avšak je urobená príprava na napojenie na mestskú kanalizáciu, kúrenie je riešené plynom.
Lokalita je veľmi príjemná, dobrá dostupnosť do mesta (cca 3min autom) no zároveň ponúka komfort bývania v dedinskom pokoji, obklopený zeleňou.

Tento dom je stvorený pre klienta s víziou, takého ktorý využije a zúročí jeho obrovský potenciál.
CENA DOHODOU. (Porovnateľná so 4izb. bytmi v tejto lokalite.)

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
250 m2
Plocha pozemku:
572 m2
Zastavaná plocha:
143 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape