Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Novo zrekonštruovaný 3-izbový byt - centrum Senec s lodžiou a špajzou vedľa bytu

Predaj 179 999 €
Ulica: J. Jesenského
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj úplne zrekonštruovaný (02/2023) 3-izbový byt so samostatnou kuchyňou, lodžiou, špajzou vedľa bytu, kúpeľňou so sprchovým kútom, 2x WC, predprípravou na klimatizáciu (2x) a pivnicou v centre Senca.

Byt sa nachádza na jedenástom poschodí v 12-poschodovom zateplenom bytovom dome s vchodovým vrátnikom a 2 výťahmi (osobný a nákladný).

Pozostáva z obývačky, 2x izby, samostatnej kuchyne s lodžiou s výhľadom na mesto, vstupnej predsiene, samostatného WC a kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a WC. K bytu patrí aj veľká spoločná chodba so susedom. Na tejto chodbe sa nachádza vlastná uzamykateľná špajza. Pivnica je v pivničných priestoroch a je taktiež zdieľaná so susedmi.

V byte je príprava na dve klimatizačné jednotky, stačí iba namontovať (nie sú potrebné stavebné úpravy).

Byt je úplne zrekonštruovaný v 02/2023 a je bezbariérový (vrátane vstupu do bytového domu a výťahu).

V bytovom dome je zavedená káblová televízia a privedený optický internet.

Má veľmi priaznivú polohu v centre mesta Senec s bezproblémovým parkovaním, viacerými detskými ihriskami - cca 300m autobusová stanica, cca 500m Lidl, 600m Kaufland, 200m pešia zóna, 1km od Slnečných jazier. V blízkosti sa nachádza škôlka, základné školy, stredná škola, poliklinika, úrady, služby, obchody, Coop jednota, reštaurácie, športoviská, detské ihriská.

ÚDAJE:
3-izbový byt
Úžitková plocha: cca 71 m2 + lodžia

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ úplná rekonštrukcia
+ centrum mesta
+ výborná dostupnosť služieb
+ samostatné WC
+ znalecký posudok v cene bytu

Pokiaľ hľadáte príjemný, novo zrekonštruovaný 3-izbový byt v Senci za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí dozariadiť a nasťahovať sa!

Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom HÚ (hypotekárny úver) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií!

Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V prípade veľkého záujmu si vyhradzujeme právo vybrať kupujúceho prostredníctvom cenovej licitácie.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
71 m2
Poschodie:
11
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape