Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

DOM VHODNÝ NA REALIZÁCIU APARTMÁNOV / JEDINEČNÁ MOŽNOSŤ FINANCOVANIA CEZ HYPOTÉKU

Predaj 199 900 €
Ulica: Dunajská
Obec: Veľký Meder
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj podnikateľský objekt vo vyhľadávanej lokalite kúpeľného mesta vo Veľkom Mederi:

Pôvodne viacgeneračný dom, adaptovaný neskôr na penzión bol plne prevádzkovaný cca do r. 2010. Jeho pridanou hodnotou bola zabehaná obchodná značka, stabilná opakovane sa vracajúca klientela, spoľahlivá spolupráca najmä s českými cestovnými agentúrami. Bonus: hotová projektová dokumentácia na eventuálnu prístavbu reštaurácie, dom kompletne zariadený a vybavený.

Vzhľadom na prechodný dlhodobý pobyt majiteľov v zahraničí sa jeho prevádzka ukončila pred viac než desiatimi rokmi. Energie a voda sú momentálne odstavené. Tento objekt si bude vyžadovať rozsiahlejšiu rekonštrukciu.

Po adaptácii možnosť využitia aj ako celoročný penzión pre mobilných seniorov, dom opatrovateľských služieb, zdravotné centrum, viacgeneračný rodinný dom s ateliérom, sídlo firmy a pod.

Penzión i pozemok je v súkromnom vlastníctve, vlastnícky i finančne absolútne vysporiadaný, nemá žiadne finančné ťarchy, úvery ani vecné bremená. Listy vlastníctva, geometrický plán, výpisy z katastra i stavebné povolenie (treba aktualizovať) sú k dispozícii.

POPIS
Objekt - Trojpodlažný (t.j. dvojposchodový) dom, kompletne zariadený, (v minulosti so stabilnou návštevníckou klientelou, zmluvne spolupracujúcimi cestovnými kanceláriami, možnosť využívania rekreačných služieb po celý rok , keďže rovnako celoročnú prevádzku majú aj kúpele Veľký Meder).

Rovinatý pozemok, výmera 816 m2 (cca 4 áre zastavanej plochy, 4 áre voľné – trávnik, parkovanie vo dvore a vybetónovaná plocha s natiahnutými inžinierskymi sieťami – základ potenciálne budúcej reštaurácie s nadstavbou na nové apartmány).

Zariadenie - klasický turistický štandard, v každej izbe okrem nábytkových zostáv a lôžok farebný TV + káblová televízia. 9 izieb, aktuálne 24 lôžok, na 1. poschodí priestranná, kompletne vybavená kuchyňa s elektro- a plyno-spotrebičmi + komora na uskladnenie potravín, na 2. poschodí okrem izieb spoločenská miestnosť so zariadením jedálne, možnosť prevádzkovania baru, letné posedenie na krytých terasách a pod arkádami. Na prízemí zariadená kancelária – recepcia s telefónom, priamy vstup do záhrady.

LOKALITA:
Kúpeľné mesto Veľký Meder je známe najmä pre liečivú termálnu vodu, ktorá je indikovaná na prevenciu ajcelý rad chorôb pohybového ústrojenstva. Chemické zloženie geotermálnej vody má priaznivé účinky na liečenie kĺbových ochorení, ochorení chrbtice aj svalovú únavu a priaznivo pôsobí na regeneráciu organizmu. Kúpele majú 9 bazénov a termálna voda má teplotu 26 - 38 stupňov C °, ktorá má blahodarné účinky na chrbticu, pohybové ústrojenstvo, svalstvo a má regeneračné účinky na ľudský organizmus

Súčasťou termálneho kúpaliska sú sauny, magnetoterapia, soľná jaskyňa a samozrejmosťou je široká ponuka reštaurácií a bufetov. Keďže viacero bazénov je krytých, je možné využívať ich celoročne. V meste je taktiež možné využiť tenisové kurty, jazdecký areál, prípadne zúčastniť sa rybolovu. V okolí sú mnohé cyklotrasy a turistické chodníky, nakoľko je mesto situované v blízkosti lesa. V kúpeľnom meste je plná občianska vybavenosť a množstvo supermarketov, Billa, Lidl, Jednota a taktiež pekná pešia zóna s mnohými obchodmi a reštauráciami.

Termálpark Veľký Meder – 100 ha lesoparku, jedno z najväčších termálnych kúpalísk na Slovensku (v súčasnosti dokúpená ďalšia plocha s cieľom vybudovať najväčší aquapark v strednej Európe). Po generálnej rekonštrukcii – aktuálne 8 bazénov, z nich 2 kryté – otvorené nepretržite počas celého roka, detské bazény, tobogány a ďalšia vybavenosť. Termálna liečivá voda, ochladzovaná na cca 35 °C, indikovaná na liečbu celého radu ochorení pohybového aparátu (chrbtica, kĺby, svalstvo). V komplexe sú k dispozícii perličkové kúpele, jakuzzi, masáže, soláriá, saunový svet (parné, bylinkové, finske a infrasauny) , bioptronová liečba, kozmetické salóny, wellnes centrá, reštaurácie a bary.

Výborná dostupnosť od hlavného ťahu Bratislava – Dunajská Streda – Veľký Meder.

POLOHA OBJEKTU:
Penzión sa nachádza v tichom prostredí, len cca 10 minút chôdze od aquaparku a centra mesta, ktorá vedie priamo ku kúpeľnému areálu. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Za penziónom je položená základová doska so všetkými inžinierskymi sieťami, ktorá umožňuje v prípade záujmu realizovať prístavbu a rozšíriť aktuálnu ubytovaciu kapacitu o 6 – 10 apartmánov.

V časoch svojho prevádzkovania mal ako PENZIÓN DANUBIUS zabehnutú obchodnú značku, stabilnú klientelu (ktorú tvorili najmä českí klienti, ktorých zabezpečovala dlhodobá spolupráca s viacerými českými cestovnými kanceláriami).

Celková cena 199 900 € zahŕňa:
-províziu pre RK, právny servis - v cene
-vyhotovenie znaleckého posudku - v cene
-poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene
-podpisy vyhotovené u autorizovaného advokáta - v cene
V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene

Ladislav Jadroň:
-telefonicky: 0911382381
-mailom: jadron@jkvreal.sk
-pri osobnom stretnutí
Profesionálny prístup je samozrejmosťou.

MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy.
AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Plocha pozemku:
816 m2
Zastavaná plocha:
441 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape