Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 4-izbový byt - Senec + lodžia a pivnica | JKV REAL

Predaj 181 999 €
Ulica: Pribinova
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Zrekonštruovaný zariadený 4-izbový byt v bytovom dome 7 minút pešej chôdze od úplného centra mesta Senec - jedna z najzelenších lokalít mesta - Pribinova ul..

Byt sa nachádza na 3. poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu, s vchodovým vrátnikom, ktorý prešiel rekonštrukciou vrátane zateplenia a výmeny stúpačiek.

Pozostáva z obývačky, zariadenej kuchyne s jedálňou a lodžiou, spálne, detskej izby, detskej izby/pracovne, vstupnej predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňa a WC, dlažba, obklady, vstavané skrine, nábytok, vnútorné bambusové žalúzie, vonkajšie termo rolety, optický internet a TV, alarm. Bezproblémové parkovanie priamo v okolí bytovky. K bytu ponúkame aj murovanú garáž (20 m2), za zvýhodnenú cenu 181 999 €.

K bytu prislúcha murovaná pivnica s latkovým vstupom o rozlohe cca 2 m2 a ďalší spoločný pivničný priestor na odkladanie bicyklov, kočíka, atď..

Byt má veľmi priaznivú polohu, v okolí sa nachádzajú zastávka MHD, pošta, kostol, škola, škôlka, športoviská, detské ihriská, vodná plocha, reštaurácie, Billa, Jednota - byt sa nachádza 7 minút pešou chôdzou od úplného centra mesta...

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ Rozloha 71 m2 + pivnica + lodžia
+ Výborná lokalita, blízkosť centra mesta
+ Výborná dostupnosť služieb
+ Lodžia
+ 4 izby
+ Vkusná rekonštrukcia

Pokiaľ hľadáte zrekonštruovaný 4-izbový byt priamo v Senci, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí sa len nasťahovať!

Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! V prípade väčšieho počtu záujemcov si vyhradzujeme právo na licitáciu o cene nehnuteľnosti.

Cenu a podrobnejšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
71 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape