Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ: Rodinný dom Bytča

Predaj 319 999 €
Ulica: Eliáša Lániho
Obec: Bytča
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL ponúka na predaj rodinný dom na dosah od úplného centra mesta.
Rodinný dom pozostáva z prízemia a veľkorysého podkrovného priestoru, ktorý po rekonštrukcií ponúkne príjemný priestor pre samostatnú bytovú jednotku resp. rozšíri možnosti súčasnej dispozície. Dom je čiastočne podpivničený. Jeho príjemné dispozičné riešenie ponúka priestor pre bývanie.
Na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa, technická miestnosť s WC, priestranná komora, obývacia izba a 3 izby. Nakoľko všetky izby majú samostatný vstup z chodby žiadna z nich nie je prechodová, tento fakt ocení nový majiteľ pri zariaďovaní miestností. Jedna z izieb ponúka krásne riešenie okien do tvaru L čo izbu presvetľuje a dodáva jej nový rozmer.
Táto ponuka je ideálna pre ľudí, ktorý sú radi v centre diania a hľadajú príjemné útočisko na dosah od všetkých služieb. Kompletná občianska vybavenosť, obchody, škola, škôlka, pošta, banky, autobusová stanica...všetko pár minút od rodinného krbu.
Taktiež túto ponuku ocenia tí, ktorí majú záujem využiť priestor pre podnikanie, po rekonštrukcií môže byť využitý ako predajňa či na iný účel podnikania, resp. kombinácia bývania v podkroví a podnikania na prízemí.
Pozemok je momentálne z časti väčšej časti zastavaný, skladový priestor a prestrešený vstup tak isto ponúka veľké možnosti využitia.
Možnosti všestranného využitia dodávajú tejto ponuke v lukratívnej časti mesta na hodnote, ktorú nový majiteľ určite ocení.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte mailom alebo telefonicky.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
144 m2
Plocha pozemku:
302 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape