Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom krásny, svetlý 3 izbový byt s loggiou, Sekčov.

Prenájom 500 €/mesiac
Ulica: Sibírska
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na prenájom krásny, svetlý 3. izbový byt s loggiou.
Byt má podlahovú plochu krásnych 72m2 a nachádza sa na vyvýšenom prvom poschodí, vo výbornej lokalite na ulici Sibírska na sídlisku Sekčov.

Občianska vybavenosť: Nákupne centrum Max, Koral, McDonald´s, škola, školka, detské ihrisko, MHD, potraviny, interierové ihrisko, kostol, fitnesscentrum.

Dispozícia bytu:
Predsieň s úložným priestorom a vstavanou skriňou
, obývacia izba, spálňa s veľkou vstavanou skriňou, detská izba (pracovňa), kuchyňa s komorou, kúpeľňa, samostatné WC, loggia (3.5 m2) a k bytu máte aj pivnicu.

Celkový dojem:
Pekný, presvetlený, zachovalý byt po rekonštrukcií s čiastočným zariadením s výbornou občianskou vybavenosťou, mimo rušnéj hlavnej cesty.

Bývať môžte už aj dnes.

Cena nájmu je 500€/ mesačne + energie ( 180€).

V prípade záujmu o obhliadku, ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0911348262, alebo mailom na: kuruc.jkvreal@gmail.com.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
72 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape