Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Celoročne obývateľná chata v Leviciach na predaj - kompletná rekonštrukcia - novostavba / JKV REAL

Predaj 132 000 €
Ulica: Svätojánska
Obec: Levice
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj krásnu celoročne obyvateľnú chatu v peknom prostredí.

Chata je po kompletnej rekonštrukcii - elektroinštalácia, plastové okná - novovybudované podkrovie nad celým objektom s balkónom, nová zateplená strecha, zateplené steny, nové omietky, kompletne podpivničená.
Pivnica je nadštandardne riešená. V priestore sa nám otvára prvá časť, kde sa nachádza 1. miestnosť, po schodoch schádzame do hlbšej časti pivnice s druhou miestnosťou. V pivnici je veľmi dobrá klíma pre celoročné uskladnenie ovocia, zeleniny, atď.

Dispozične chata pozostáva zo vstupnej terasy s hlavným vchodom do obývacej izby s príjemným pohľadom na keramický krb v zimných mesiacoch, kuchyne (nachádza sa tu kompletne vybavená kuchynská linka, umývačka riadu, plynový sporák s elektrickou rúrou, chladnička), kúpeľne a z priestranného poschodia, ktoré sa dá rozdeliť na dve samostatné izby.
Kúpeľňa disponuje umývadlom, sprchovým kútom a WC, je tu osadená dlažba a kachličky.
Kúrenie je zabezpečené keramickým krbom s vysokou výhrevnosťou, ktorý vykúri obe poschodia a v chate je zavedená klimatizácia - osadené dve klimatizačné jednotky ( slúži ako na príjemné vychladenie, tak aj ako ďalší spôsob vykurovania). Na ohrev vody sa používa elektrický bojler. Celý objekt je napojený na mestský vodovod a do verejnej kanalizácie.
Obytná plocha interiéru chaty - 80 m2, terasa spojená so vstupom do chaty + 8 m2.

Je tu veľmi pekne upravené prostredie, vytvorené súkromie zo živého plotu, veľa zelene, bazén zapustený v zemi, zabudovaná filtrácia + vlastný solárny ohrev pre vodu v bazéne so vstupom z terasy, nachádza sa tu príjemné posedenie v altánku, ktorý sa dá otvárať pri prvých slnečných lúčoch, hlavný vstup do domu je obhospodárený druhou vyvýšenou terasou, vybudované miesto pre vírivku prepojené s terasou v záhrade. Záhrada je kompletne oplotená s vybudovanými chodníčkami a nachádza sa kolom celého objektu. Príjemný priestor vytvorený pre relax, či posedenie s rodinou a priateľmi.

Ďalšou výhodou je novo vybudovaná garáž o rozmeroch 5x4 m, ktorá môže slúžiť ako dielňa, či sklad. V tejto časti máme vyvedený prístrešok pre uskladňovanie dreva.

Výhody predávanej nehnuteľnosti - nachádza sa priamo v meste Levice, v blízkosti je k dispozícii veškerá vybavenosť - MHD, nemocnica, škola, škôlka, obchody. Ďalším plusom je blízkosť Kúpaliska Margita - Ilona ( vzdialené len 4,5 km ).
Časť Svätojánska ulica bola upravená územným plánom mesta Levice ako oblasť, vhodná pre stavby rodinných domov.
Dobrí susedia, tiché a kľudné prostredie.

Predávaná chata a okolité prostredie vytvárajú pre život miesto kde sa môžete cítiť pohodlne, bezpečne, Váš kúsok sveta, kde sa vždy budete vracať najradšej.


Prečo povedať áno tejto krásnej chate ?
+ kompletná rekonštrukcia
+ pekne upravený pozemok, záhrada aj s bazénom zapusteným v zemi
+ príjemní, dobrí susedia
+ pokojné a tiché prostredie ideálne pre oddych, či trvalé bývanie

U NÁS STE SPRÁVNE:
- Prvotriedny kompletný servis a služby!
- Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností!
- Stovky spokojných klientov!
- Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť!
- Naši makléri sú pravidelne preškolení!
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky!
- Zmluvy garantované právnikom!
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!


Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917 719 411 alebo benckova@jkvreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Zastavaná plocha:
72 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 2

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape