Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt na predaj so zvýhodnením + 1 izba naviac a balkón v obci Pukanec / JKV REAL

Predaj 70 000 €
Ulica: Záhradná
Obec: Pukanec
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3 - izbový byt s balkónom v obci Pukanec.
Predávaný byt je nadštandardne riešený, jeho pridanou hodnotou je + 1 izba a tak aj samotné zväčšenie priestoru bytu.

Dispozične je tento byt riešený: Vstupná chodba s priestorom na odkladanie vecí. V chodbe sa nachádza vstup do detskej izby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne a obývacej izby.
Obývacia izba je veľká a priestranná s dvomi vchodmi ( z chodby a z kuchyne ), v tejto miestnosti máme vstup do spálňovej izby.
Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou so sporákom a digestorom, vchodom na priestranný balkón a pridanou miestnosťou, ktorá je rozdelená na dve časti ( nachádza sa tu okno ), momentálne je využívaná ako detská izba, môže však slúžiť na rôzne účely.
Rozmery predávaného bytu, ako aj zákres pôdorysu nájdete v priloženej fotodokumentácií.

Stav bytu : V byte prebehli rekonštrukčné práce - stierky vo všetkých izbách robené v roku 2014, obývacia izba - stierky na stenách + vystierkovaný strop v roku 2022. Vymenené drevené dvere, nové radiátory v spálni a obývačke. Plastové okná. Položený gumolit v celom byte. Jadro - umakart.
Byt sa predáva kompletne vyprataný.

Byt sa nachádza na treťom poschodí ( z troch ), bez výťahu. K bytu náleží murovaná pivnica tvorená z troch priestorov, je nadštandardne veľká o výmere 12 m2. Orientácia bytu je veľmi dobrá, denná časť - obývacia izba, kuchyňa je otočená do ulice a spálňová časť je nasmerovaná do pokojného prostredia so záhradou a detským ihriskom.
Bytový dom je kompletne zateplený, vkusne zrekonštruované a zväčšené balkóny so strieškami, vymenené vstupné a zadné dvere, poštové schránky, zrekonštruovaný interiér bytového domu, stupačky, prebehla rekonštrukcia strechy kde je odizolovaná strecha s novou strešnou krytinou. Bytový dom je kompletne vynovený.
Byt je stredový - úspora kúrenia (zateplenie) a neprehrieva sa v letných mesiacoch (po rekonštrukcii strechy).

Poloha bytového domu : umiestnený je v pokojnej lokalite, v tesnej blízkosti sa nachádza všetko potrebné vybavenie ako obchody ( coop, cba ), lekáreň, kaderníctvo, doktor, zubár, pohostinstvo, reštaurácia, wellness, autobusová zástavka, zmrzlináreň, bankomaty ( cca 5 až 10 minút chôdzi ). Pukanec je známi aj svojou bohatou históriou, krásnym prostredím plným zelene, pokojom ktorý toto miesto prináša.
Vzdialenosti - okresné mesto Levice 19 km ( s pravidelnými autobusovými spojmi ), Banská Štiavnica 24 km, Nová Baňa 15 km.

ÚDAJE
3 izbový byt
Úžitková plocha: 75 m2
Čiastočne zrekonštruovaný
3. poschodie, bez výťahu, s balkónom
nájom OSBD - 210 eur - mesiac na 3 osoby, ( 190 eur - mesiac na 2 osoby )

Pre viac fotografií nehnuteľnosti navštívte stránku : https://www.jkvreal.sk/nehnutelnost/13078267-3-izbovy-byt-na-predaj-so-zvyhodnenim-1-izba-naviac-a-balkon-v-obci-pukanec---jkv-real

U NÁS STE SPRÁVNE:
- Prvotriedny kompletný servis a služby!
- Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností!
- Stovky spokojných klientov!
- Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť!
- Naši makléri sú pravidelne preškolení!
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky!
- Zmluvy garantované právnikom!
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší!


Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0917 719 411, alebo na jkvreal.sk, alebo benckova@jkvreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
75 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica plocha:
12 m2

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape