Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom s pozemkom 546 m2 - Blatné centrum

Predaj
Rezervované
Ulica: Potočná
Obec: Blatné
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom s 2 izbami, samostatnou kuchyňou, predsieňou, špajzou, kúpeľňou s WC, vaňou a umývadlom, garážou a hospodárskou časťou, v centre obce Blatné - vhodný na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv.

RD je čiastočne zrekonštruovaný - zateplenie, plast. okná a dvere. Na pochôdznej povale sú úložné priestory. Kúrenie teplovodné radiátorové, piecka v kuchyni. Zdrojom pitnej vody v dome je verejný vodovod, má aj vlastnú studňu na polievanie záhrady. RD je pripojený na el. energiu, plyn, kanalizáciu.

Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 546 m2, pričom zastavaná plocha je cca 165 m2 (RD + garáž + hospodárska budova + priestory na chov zvierat).
V zadnej časti pozemku je priestranná záhrada s rodiacimi stromami, jahodami a priestorom na pestovanie plodín podľa predstáv nového majiteľa.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.


V obci Blatné sa nachádza škôlka, škola, pošta, potraviny, kostol, reštaurácie, kaviarne. Nachádza sa 6km od okresného mesta Senec a 13km od okresného mesta Pezinok, obe mestá s plnou občianskou vybavenosťou. Blatné má priame pripojenie na diaľnicu D1.


ÚDAJE:
rodinný dom
Zastavaná plocha: cca 165 m2
Pozemok: 546 m2


Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ Centrum obce
+ Možnosť prestavby / rekonštrukcie podľa vlastných predstáv
+ Záhrada
+ Vlastné parkovanie
+ Výborná cena

Pokiaľ hľadáte dom pri Senci/Bratislave/Pezinku za výbornú cenu určený na prestavbu podľa Vašich predstáv, táto ponuka je určená práve pre Vás...

Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií!

Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V prípade veľkého záujmu si vyhradzujeme právo na cenovú licitáciu.


Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0908 463 007.

Doplňujúce informácie

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
92 m2
Plocha pozemku:
546 m2
Zastavaná plocha:
165 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape