Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Administratívna budova na predaj - Chynorany

Predaj 110 000 €
Ulica: Chynorany
Obec: Chynorany
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Kancelárie

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj administratívnu budovu v Chynoranoch.

Exteriér:
Jedná sa o jednopodlažný murovaný objekt so sedlovou strechou + vodotesnú izoláciu tvorí pozinkovaný plech. Budova bola skolaudovaná v roku 1920. Bola prestavaná a upravená na rodinný dom.
Murované steny, tehla do 50 cm, základové pásy z betónu z vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti.

Interiér:
V obytných miestnostiach plávajúca podlaha, ostatné miestnosti keramická dlažba. plastové okná, drevené dyhované dvere v oceľových zárubniach, drevené trámové stropy, ústredné podlahové vykurovanie + výmenník v krbových kachliach, ohrev vody v zásobníkovom ohrievači TÚV, inštalácia rozvodov na teplú a studenú vodu.
Kuchyňa - linka (240cm), plynová varná doska, nerezový dres, zabudovaná umývačka, chladnička, digestor, páková batéria,
Kúpeľňa - sprchovací kút, umývadlo WC so zabudovanou nádržkou.

Lokalita:
Nehnuteľnosť sa nachádza v priemyselnom areáli v centrálnej časti dediny Chynorany. Od okresného mesta Partizánske je objekt vzdialený len 10km. V obci nájdete poštu, obecný úrad, základnú školu, zdravotné stredisko, kultúrny dom, obchody a služby.

V prípade, že poznáte niekoho, kto predáva nehnuteľnosť neváhajte a kontaktujte ma. V prípade odporučenia, na konkrétnu nehnuteľnosť Vám ponúkam finančnú odmenu. Pre viac informácii mi zavolajte na číslo 0950 736 687.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: 0950 736 687 alebo na E-mail: duchon@jkvreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
1366 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape